Uitgaanscentrum Harders Plaza

Het montage team van Het Schippertje dit grote project mogen uitvoeren. Dit project heeft plaats gevonden bij uitgaanscentrum Harders Plaza
in Harderwijk.

Bij binnenkomst ziet u een zwaar ornamenten plafond tevens zijn er verschillende kooflijsten aangebracht, met behulp van de perklijsten is het  plafond in verschillende kaders opgedeeld. In het midden van dit plafond is een  groot rozet aangebracht  om de grote ruimte op te vullen. Midden in het rozet is een kroonluchter aangebracht. In meerdere rozetten die zijn geplaatst bij het uitgaanscentrum zijn kroonluchters geplaatst. Op de foto’s kan je goed zien dat er bijna twee identieke plafonds achter elkaar hangen. Het verschil zit hem in het extra kader dat geplaatst is op het eerste plafond. De binnenlijst is versiert met eiken bladeren.

Nadat je deze twee plafonds voorbij bent is er weer een plafond dat zeer netjes is afgewerkt. Dit plafond heeft geen kooflijsten maar is bewerkt met perklijsten, de perklijsten lopen door drie ornamenten aan beide kanten heen.

De volgende ruimte wordt gescheiden met behulp van een brede koof wat zit verbonden aan een console. Aan beide kanten zit een console. Door deze opzet worden de ruimtes goed van elkaar gescheiden.

Het plafond die daar achter zit is zo goed als identiek aan het plafond ervoor, het verschil is het rozet. De perklijsten en de (hoek)ornamenten zijn identiek maar in het midden van het plafond is een ronde rozet geplaatst en niet zoals in de ruimte ervoor een ovale.

Dit plafond bestaat niet uit kooflijsten maar uit 2 sierlijsten met in het midden een groot rozet, de kroonluchter maakt het geheel af.